BEYOND prémium hidegfényes fogfehérítés

mely nem csupán a fogak felszínét, de annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani és az elszíneződéseket megszüntetni.

Ez nem álom, könnyen lehetnek fogai akár több árnyalattal világosabbak! Amennyiben nem elégedett fogai színével, válassza a biztonságos Beyond fogfehérítést rendelőnkben!

BEYOND prémium hidegfényes fogfehérítés

mely nem csupán a fogak felszínét, de annak mélyebb rétegeit is képes megtisztítani és az elszíneződéseket megszüntetni.

Ez nem álom, könnyen lehetnek fogai akár több árnyalattal világosabbak! Amennyiben nem elégedett fogai színével, válassza a biztonságos Beyond fogfehérítést rendelőnkben!

Az akció limitált ideig elérhető

nap
óra
perc
másodperc

Beyond fogfehérítés - rendelőnk orvosainak egyöntetű ajánlásával

Ma már számtalan fogfehérítő eljárás létezik. Ha fogfehérítésen gondolkodik, első körben el kell döntenie, hogy professzionális rendelői fogfehérítést szeretne, vagy otthoni fogfehérítést. Előbbi nagy előnye, hogy biztonságos körülmények közt zajlik, dentálhigiénikus felügyelete alatt. Az alkalmazható gél hatásfoka sokkal erősebb, ezáltal az elvárt végeredmény is garantáltan szemmel láthatóbb lesz.

Az otthoni fogfehérítés kíméletes, akár többször is elvégezhető egymás után, ám olyan látványos eredményt nem produkál, mint a rendelői változat.

A Beyond fogfehérítés nagy előnye, hogy a speciális hidegfény terápiával teljes mértékben kiküszöbölhető a fehérítés okozta fogérzékenység. A speciálisan erre a célra kifejlesztett lámpa a legfejlettebb fényszűrő technológiával rendelkezik, ezáltal a kezelés teljes mértékben mentes a fogakat és nyálkahártyát károsító UV és infravörös sugaraktól.

Régóta vágyik fehérebb fogakra? Próbálja ki a Beyond fogfehérítést és élvezze ragyogó mosolyát akár 3-4 éven keresztül!

A Beyond fogfehérítés lépései

01

Fogszínskála segítségével megállapítjuk a fogak eredeti, kezelés előtti színárnyalatát.

02

Professzionális fogtisztítás és fogkőeltávolítás nélkül nem vágunk bele a fogfehérítésbe.

03

Ínyvédő géllel kenjük be az ínyt, mely rövid idő alatt “megszilárdul”, pajzsként védve azt a peroxidos fehérítő géltől.

04

A fogfehérítő gélt felvisszük a fogakra.

05

Hidegfényes megvilágítás segítségével aktiváljuk a fehérítő gél hatásfokát.

06

A gél felkenését akár 3 alkalommal is megismételhetjük, a kívánt eredmény elérése érdekében.

07

Fluoridos géllel ápoljuk a fogakat, csökkentve ezzel az esetleges fogérzékenységet.

08

Utolsó lépésként fogszínskála bemérést végzünk, hogy lássuk teljesült-e a kívánt színárnyalat elérése.

Jöjjön el párjával fogfehérítésre!

Mit tartalmaz a
Beyond fogfehérítés ára?

Páros Beyond Fogfehérítés

89 900 ft/fő

A kezelés magába foglalja a fogak előkészítését és polírozását, valamint a rendelői Beyond® fogfehérítést.

Pácienseink Beyond fogfehérítéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdései

A kezelés abszolút nem fáj, és a hidegfényes megvilágításnak köszönhetően később sem okoz fogérzékenységet.
A fogfehérítő gél csak a saját fogakon fejti ki hatását. A fogpótlásokról az elszíneződéseket eltávolítja, de magát a pótlás színét nem változtatja meg a fehérítő gél.
A rendelőnkben igénybe vehető Beyond fogfehérítés ára már tartalmazza a professzionális fogtisztítás költségeit.
A fehérítés megközelítőleg egy órát vesz igénybe. A teljes időtartam függ attól, hogy hányszor visszük fel a fehérítő gélt, illetve milyen mértékű fogtisztításra van szükség a kezelést megelőzően.
Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás.

Kismamák és 18 évnél fiatalabbak esetén nem javasoljuk a fogfehérítő kezelések alkalmazását. 

Ne várjon tovább, kérjen időpontot most!
Az akció időtartama: 2024.03.31.

nap
óra
perc
másodperc

Miért választanak minket pácienseink?

Empátiával fordulunk pácienseink felé

Számunkra mindig a páciens van a középpontban. Minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg a pácienseink számára, figyelembe véve a páciens igényeit.

Teljes fogászati ellátás egy helyen

Legyen szó gyermekfogászatról, fogszabályzásról, általános fogászatról, vagy bonyolultabb fogbeültetésről, nálunk biztonságban lehet. Minden szakterületet lefedünk és a megfelelő szakorvos várja Önt.

Teljes körű felvilágosítás

Nagy hangsúlyt fektetünk pácienseink felvilágosítására. Nálunk a páciens bármikor kérdezhet és mi minden felmerülő kérdést tisztázunk. Így kezelési terveink átláthatóak és végig követhetőek, ami biztonságérzetet ad a pácienseknek.

Csúcsminőségű anyaghasználat

Csak a legkorszerűbb és legmodernebb anyagokat és eszközöket használjuk a kezelések során. A minőségben nem ismerünk kompromisszumot. A prémium kifejezés nálunk a kezelés minőségét jelzi és nem az árakat.

Magasan képzett orvos csapat

Rendelőnkben nemzetközileg is elismert fogorvosok dolgoznak. Rendszeresen vannak belső képzéseink, emellett állandó résztvevői vagyunk rangos hazai és elismert külföldi továbbképzéseknek is.

Nagyon jó ár-érték arány

Rendelőnk ár képzésében az játszik szerepet, hogy a csúcsminőségű kezeléseket elérhető áron kínáljuk pácienseinknek. Kompromisszumot csak az ár képzésben kötünk, a kezelés minőségében soha.

Google értékeléseink

Beáta Váczi
Beáta Váczi
2024-02-15
Nem először jártam Náluk, Veszprémi dr csodás fogat implantált nekem, nem fájt, nem viselt meg, azóta is tökéletesen működik a fogacska. A napokban Párdy dr-nál jártam, gyakorlatilag felépített egy új fogat nekem egy pici csonkból, amiben egy nagy elöregedett inlay volt. Ő is tökéletes munkát végzett, nem volt rövid a beavatkozás, de végtelen türelme volt hozzám. Nagyon empatikus a hozzáállásuk és remek szakemberek.
Nóra Németh
Nóra Németh
2024-01-09
Fogkőeltávolításon jártam a BMC fogászaton. Ezelőtt nagyon féltem és mindig kellemetlen művelet volt,de most már többé nem aggódom ezen. Minden rendben volt,fájdalmat nem éreztem ,Dalma nagyon kedves és profi volt végig. ☺️ A fogaim csodásak lettek. Köszönöm neki. ☺️🙏
Tamás Kovács
Tamás Kovács
2023-12-12
Cs J
Cs J
2023-10-09
A csapat nagy tudásu szakemberekből áll.Kedvesek megértőek. dr Kovács Máté szaktudása kiváló. Kellemes a környezet.
Andrea Csontos
Andrea Csontos
2023-10-09
A fogászat könnyen elérhető helyen van. A csapat kiváló és segítőkész szakemberekből áll. Kiemelném Dr. Kovács Máté türelmét, kedvességét és megértését.
Bándy Krisztina
Bándy Krisztina
2023-10-06
A sürgősségiként kiválasztott és elküldött kérés valóban azt jelentette, hogy a vasárnap megírt üzenetre válaszul hétfő 8:02perckor érkezett a válasz és pár órára rá már a kezelésen voltam. Az ellátás is gyors volt és körültekintő. Csak ajánlani tudom.
Brigitta Verebesi-Bodnár
Brigitta Verebesi-Bodnár
2023-09-14
Dorottya Dani
Dorottya Dani
2023-08-31
Kedves, szakmailag korrekt csapat kellemes környezetben.
Attila Suszter
Attila Suszter
2023-08-21
Állapotfelmérésre és fogkő eltávolításra jelentkeztem. Az állapotfelmérés egy fizikai vizsgálatból és azt követően egy panoráma felvételből állt. A fizikai vizsgálat befejeztével a doktor úr felsorolta a problémákat, amiket talált. Nem tetszett, hogy még el sem kezdtük a panoráma felvételt a doktor úr már az időpontokról beszélt (miközben a kalendáriumát nézte) a problémák kezelésére. Javasoltam, hogy a panoráma felvétel elkészülte után beszéljünk problémákról és időpontokról, mikor minden információ rendelkezésre áll. A panoráma felvétel nem mutatott ki új problémát, de még azokat sem, amit fizikai vizsgálat során talált a doktor úr. Mikor megkérdeztem a doktor urat mi a legfontosabb, ami kezelésre szorul, akkor az egyik fog közötti szuvasodást javasolta. Azt javasolta, hogy minél előbb kezdjük ennek a kezelését (tömés), mert utána gyökérkezelésre lehet szükség. Nem kételkedek a doktor úr tapasztalatában, de én úgy érzem, a felmutatott tények kevesek ehhez, vagy én értelmeztem az elmondottakat félre. A doktor úr javasolt tömés cserét is az egyetlen tömött fogamban, de egy másik vélemény alapján tömés cserére nincs szükség, mert a tömés trapéz alakú és ezért stabil. Én látom az ambíciót a doktor úrban és biztos vagyok benne, hogy ami problémákat talált azoknak van alapja, de az abszolút fontosságát/kockázatát a problémáknak nem értem. A fogkő eltávolítás jól zajlott. Ezen felül jó ötletet adott, hogy szívószálat használjak, ha savas (pl citromos víz) italt fogyasztok. Amennyiben új időpontot foglalok, akkor az a fentiek alapján lesz.
Zsolt Kotány
Zsolt Kotány
2023-08-11
A BMC Fogászatot az értékelések és a közelsége miatt választottam. Fogeltávolítás történt. Dr Párdy Soma volt az orvosom aki rendkívül kedves és empatikus. Kb 10 perc alatt megtörtént a fogeltávolítás és én ebből semmit nem éreztem még az érzéstelenítő injekciót sem. A doktor úr rendkívüli szakértelemmel végezte a kezelést! Folyamatosan tájékoztatott a kezelés alatt, hogy mi fog történni és mit fogok érezni. Nagyon köszönöm, hogy sikerült elmulasztani a fogászati kezelések miatt érzett rettegésemet. Mostantól bármilyen fogászati problémám lesz haladék nélkül fogom felkeresni a BMC Fogászatot.

Budai Fogászati Centrum

Hétfő - Péntek: 8 - 20 óra

1117 Budapest, Fehérvári út 82.

Kapcsolat

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a repülőt.

  Mi történik az
  időpontfoglalás után?

  01.

  Űrlap kitöltése

  Kérjük adja meg adatait, illetve válassza ki, hogy milyen kezelésre szeretne időpontot foglalni. Megjegyzésben kérjük jelezze felénk, hogy e-mailben vagy telefonon kereshetjük Önt.

  02.

  Időpont egyeztetés

  Páciens koordinátoraink, pár órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeik egyikén.

  03.

  Visszaigazolás

  Időpont egyeztetés után megerősítő üzenetet kap email címére a megbeszélt időpontja részleteiről.

  Egészségpénztári partnereink