VIP klubtagság

A mindennapok során megannyi dolgot tart egyszerre kézben, és minden helyzetben igyekszik a maximumot nyújtani? Iktasson ki egy stresszfaktort a hétköznapjaiból és engedje meg, hogy most mi gondoskodjunk Önről! Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon VIP Klubunkhoz.

Dőljön hátra, mi minden fogászati probléma esetén ott leszünk Ön mellett, a lehető legrövidebb időn belül. És még pénzt is spórol fogászati kezelései során!

A BMC VIP Klub nyújtotta előnyök az Ön számára

 • rendszeres és mindenkinek ajánlott fogkőlevétel évente 2 alkalommal
 • 10% kedvezményt biztosítunk a fogfehérítés árából (akció esetén is)
 • soron kívül biztosítunk Önnek időpontot, sosem kell 1 hétnél többet várnia a kezelésére
 • folyamatosan megújuló vip kedvezmények az Ön egyedi fogazatára szabva
 • elsőnek értesítjük bevezető árú szolgáltatásainkról és akcióinkról

 

a BMC VIP klubtagság ára 60 000/év*

*A tagdíj befizetése 1 összegben történik, átutalással, vagy személyesen a BMC Fogászati Központ rendelőjében.

Mikor jó választás BMC VIP klubtagnak lenni?

Időt és pénzt spórolunk Önnek!

Önnek akkor éri meg csatlakozni VIP Klubunkhoz, ha szeretne teljes nyugalomban lenni a hétköznapok során úgy, hogy közben rendszeresen gondoskodik fogai egészségéről, és nincs ellenére, ha ezt olcsóbban és a lehető legtöbb időt megspórolva teheti.

VIP klubtagjainknak külön idősávot tartunk fenn a rendszeres fogkőeltávolítás és kontroll elvégzésére. Emellett bármilyen kezelésre van szüksége, 1 héten belül fogadjuk konzultációra, hogy minél előbb kézben tarthassa az egyéni kezelési tervét és adott esetben akár már a következő héten belevághasson a mosolyszépítésbe.

Ha eddig csak kacérkodott a fogfehérítés gondolatával, most itt az alkalom, hogy kipróbálja!

Gondoskodjon saját maga és családja egészségéről, pénztárcabarát módon!

VIP klubtagság - Perso

BMC Budai Fogászati és Implantológiai Központ
HUF 60 000.- Év*
 • Évi 2 fogkőeltávolítás, értéke 50 000 Ft
 • Kedvezményes fogfehérítés, értéke 9 999 Ft
 • Folyamatosan megújuló kedvezmények, értéke 5 000 - 50 000 Ft

Büszkék vagyunk az 5-ből 5 csillagos értékelésünkre!

Beáta Váczi
Beáta Váczi
2024-02-15
Nem először jártam Náluk, Veszprémi dr csodás fogat implantált nekem, nem fájt, nem viselt meg, azóta is tökéletesen működik a fogacska. A napokban Párdy dr-nál jártam, gyakorlatilag felépített egy új fogat nekem egy pici csonkból, amiben egy nagy elöregedett inlay volt. Ő is tökéletes munkát végzett, nem volt rövid a beavatkozás, de végtelen türelme volt hozzám. Nagyon empatikus a hozzáállásuk és remek szakemberek.
Nóra Németh
Nóra Németh
2024-01-09
Fogkőeltávolításon jártam a BMC fogászaton. Ezelőtt nagyon féltem és mindig kellemetlen művelet volt,de most már többé nem aggódom ezen. Minden rendben volt,fájdalmat nem éreztem ,Dalma nagyon kedves és profi volt végig. ☺️ A fogaim csodásak lettek. Köszönöm neki. ☺️🙏
Tamás Kovács
Tamás Kovács
2023-12-12
Cs J
Cs J
2023-10-09
A csapat nagy tudásu szakemberekből áll.Kedvesek megértőek. dr Kovács Máté szaktudása kiváló. Kellemes a környezet.
Andrea Csontos
Andrea Csontos
2023-10-09
A fogászat könnyen elérhető helyen van. A csapat kiváló és segítőkész szakemberekből áll. Kiemelném Dr. Kovács Máté türelmét, kedvességét és megértését.
Bándy Krisztina
Bándy Krisztina
2023-10-06
A sürgősségiként kiválasztott és elküldött kérés valóban azt jelentette, hogy a vasárnap megírt üzenetre válaszul hétfő 8:02perckor érkezett a válasz és pár órára rá már a kezelésen voltam. Az ellátás is gyors volt és körültekintő. Csak ajánlani tudom.
Brigitta Verebesi-Bodnár
Brigitta Verebesi-Bodnár
2023-09-14
Dorottya Dani
Dorottya Dani
2023-08-31
Kedves, szakmailag korrekt csapat kellemes környezetben.
Attila Suszter
Attila Suszter
2023-08-21
Állapotfelmérésre és fogkő eltávolításra jelentkeztem. Az állapotfelmérés egy fizikai vizsgálatból és azt követően egy panoráma felvételből állt. A fizikai vizsgálat befejeztével a doktor úr felsorolta a problémákat, amiket talált. Nem tetszett, hogy még el sem kezdtük a panoráma felvételt a doktor úr már az időpontokról beszélt (miközben a kalendáriumát nézte) a problémák kezelésére. Javasoltam, hogy a panoráma felvétel elkészülte után beszéljünk problémákról és időpontokról, mikor minden információ rendelkezésre áll. A panoráma felvétel nem mutatott ki új problémát, de még azokat sem, amit fizikai vizsgálat során talált a doktor úr. Mikor megkérdeztem a doktor urat mi a legfontosabb, ami kezelésre szorul, akkor az egyik fog közötti szuvasodást javasolta. Azt javasolta, hogy minél előbb kezdjük ennek a kezelését (tömés), mert utána gyökérkezelésre lehet szükség. Nem kételkedek a doktor úr tapasztalatában, de én úgy érzem, a felmutatott tények kevesek ehhez, vagy én értelmeztem az elmondottakat félre. A doktor úr javasolt tömés cserét is az egyetlen tömött fogamban, de egy másik vélemény alapján tömés cserére nincs szükség, mert a tömés trapéz alakú és ezért stabil. Én látom az ambíciót a doktor úrban és biztos vagyok benne, hogy ami problémákat talált azoknak van alapja, de az abszolút fontosságát/kockázatát a problémáknak nem értem. A fogkő eltávolítás jól zajlott. Ezen felül jó ötletet adott, hogy szívószálat használjak, ha savas (pl citromos víz) italt fogyasztok. Amennyiben új időpontot foglalok, akkor az a fentiek alapján lesz.
Zsolt Kotány
Zsolt Kotány
2023-08-11
A BMC Fogászatot az értékelések és a közelsége miatt választottam. Fogeltávolítás történt. Dr Párdy Soma volt az orvosom aki rendkívül kedves és empatikus. Kb 10 perc alatt megtörtént a fogeltávolítás és én ebből semmit nem éreztem még az érzéstelenítő injekciót sem. A doktor úr rendkívüli szakértelemmel végezte a kezelést! Folyamatosan tájékoztatott a kezelés alatt, hogy mi fog történni és mit fogok érezni. Nagyon köszönöm, hogy sikerült elmulasztani a fogászati kezelések miatt érzett rettegésemet. Mostantól bármilyen fogászati problémám lesz haladék nélkül fogom felkeresni a BMC Fogászatot.

Csak a legjobb anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel dolgozunk

Számomra a legfontosabb, hogy a nekem bizalmat szavazó pácienseket a lehető legmagasabb színvonalon és a legempatikusabban lássam el. Ezt a szemléletet adom át a teljes csapatom számára.

Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk

Üdvözlettel,
Dr. Veszprémi Soma

Budai Fogászati Centrum

Hét - Pén: 8 - 20 óra

info@bmcfogaszat.hu

+36 70 771 5221

1117 Budapest, Fehérvári út 82.

Bízza fogai egészségét ránk akár egy életre!
Nem fogja megbánni!

A lenti űrlap kitöltésével kérem jelezze felénk, hogy szeretne csatlakozni VIP Klubunkhoz. Kedves pácienskoordinátor kolléganőink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy az adminisztratív részt leegyeztessék.

Mindig arra törekszünk, hogy az Ön igényeit szem előtt tartva a lehető legjobb megoldást találjuk meg Ön számára.

Elérhetőség

Kövess minket

© 2024 Budai Fogászat és Implantológiai Centrum – Minden jog fenntartva!
 • Bejelentkezés

  Kérjen időpontot

 • Phone